top of page

Over ons: Passie voor kwaliteit & expertise in lassen

BGA Welding werd opgericht in 2017 door Benjamin Gaytant, een ervaren lasexpert en gekwalificeerde visuele lasinspecteur met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Met een passie voor kwaliteit en expertise deelt hij zijn kennis en know-how met klanten door middel van lasservice, opleiding, lasserskwalificaties, kwaliteits- en rendementsoptimalisaties en de verkoop van lastoestellen als officiële partner van OTC Daihen.

BGA Laser Welding Demonstration

Van lasexpert tot handlaser technologie

In 2021 ontdekte Benjamin de voordelen van handlaser lastechnologie en besloot om dit zijn core-business te maken. Na uitgebreid onderzoek en het vergelijken van verschillende merken, koos hij ervoor om samen te werken met Max Photonics en hun Duitse partner om de machines op de markt te brengen in België, Nederland en Luxemburg. Dankzij zijn jarenlange ervaring en kennis in de laswereld geeft BGA Welding klanten het vertrouwen dat ze nodig hebben om voor deze technologie te kiezen.
 

MA1-65.png
IMG_2023.jpeg

Onze groei en toekomstplannen

Met een sterke focus op kwaliteit en know-how heeft BGA Welding in slechts enkele maanden tijd 5 dealers aan boord gekregen in België en Nederland, naast ons eigen klantenbestand. Deze snelle groei toont aan dat we op de goede weg zijn om ons te vestigen als een betrouwbare en kwalitatieve speler in deze industrie. Onze missie blijft om onze klanten de best mogelijke service te bieden en voortdurend te streven naar verbetering en innovatie in het lassen.

Bij BGA Welding staat kwaliteit en expertise voorop, en we zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige lasservice en ondersteuning.

Talo logo
Solid State logo
Noted logo
GOAN Logo
MOWI logo
bottom of page