top of page

Kwalitatieve opleidingen & ondersteuning voor laserlassen

Na de aankoop van uw MAX Photonics lasmachine, bent u bij ons in goede handen. Wij bieden uitgebreide opleidingen en begeleiding, en garanderen service en ondersteuning achteraf. Zo kunt u altijd rekenen op de beste resultaten en het hoogste rendement uit uw investering.

Training Laslassen door BGA Laser Welding

Grondige opleiding & expertise

BGA Laser Welding biedt opleidingen op maat aan op basis van onze jarenlange ervaring, kennis en know-how. Via een overzichtelijke powerpoint presentatie komt alles aan bod, van de machine en de onderdelen tot de veiligheid, verschillende toepassingen en instellingen.

Overzichtelijke Powerpoint presentatie van BGA Laser welding

Leer de machine kennen met behulp van onze experts

Na de presentatie en alle vragen die daarbij horen, gaan we samen met de klant de machine uittesten in een veilig ingerichte laszone. Onze experts staan steeds klaar om de klant te begeleiden bij het testen van de machine. Wanneer de klant de parameters en het principe onder de knie heeft, kan hij zelfstandig aan de slag.

Leer de laserlasmachine kennen

Kwaliteitsonderzoek voor de beste instellingen en parameters

Voor kwaliteitsonderzoek bij specifieke materiaalsoorten bieden wij destructief onderzoek aan, zoals macro beproeving voor inbrandingsdiepte. Samen gaan we op zoek naar de beste instellingen en parameters om te voldoen aan de kwaliteitsvereisten.

Herstellingen en R&D ondersteuning

Herstellingen en R&D-ondersteuning

Omdat wij geloven in het bieden van complete lasoplossingen geniet BGA Laser Welding de ondersteuning van een team ingenieurs bij onze Duitse partner. Deze deskundigen zijn gespecialiseerd in herstellingen en R&D (Research & Development). Of u nu behoefte heeft aan reparaties of op zoek bent naar innovatieve ontwikkelingen, wij  blijven beschikbaar voor verdere ondersteuning.

Demo Laser Welding

Maximaliseer uw lasprestaties met onze expertise in handheld laserlassen. Vertrouwd door professionals in de industrie, streven we naar ongeëvenaarde precisie en kwaliteit.

Logo Talo
Logo Solid State
Logo Noted
Logo Goan
Logo MOWI
bottom of page