top of page

Max Photonics maakt buislassen een fluitje van een cent!

Buislassen is een cruciale techniek in de metaalindustrie en wordt vaak toegepast in constructies, leidingen en andere componenten. Echter, dit proces kan uitdagend zijn vanwege de complexe vorm van het materiaal en de vereiste consistentie.Gelukkig biedt de Max Photonics een oplossing. Zelfs voor beginners maakt deze geavanceerde machine buislassen eenvoudig en moeiteloos. Met behulp van geavanceerde lasertechnologie wordt het proces sneller, nauwkeuriger en veiliger dan ooit tevoren.Waar soms jarenlange ervaring vereist is wordt kinderspel met onze machine!

Precieze lasverbindingen voor diverse buismaterialen


Het handlasapparaat is geschikt voor buizen van verschillende materialen en afmetingen. Dankzij de precisie van de lasstraal kan de buis op de juiste plek worden gelast, zonder extra materiaal voor versterking. Dit resulteert in een schone en efficiënte lasverbinding.

De voordelen van de precieze lasstraal bij buislassen


De voordelen zijn talrijk. Naast het versnellen en vereenvoudigen van het lasproces, zorgt het ook voor een veiligere werkomgeving. Door minder warmte te gebruiken, wordt het risico op verbranding en brandwonden verminderd. Bovendien minimaliseert de precisie van de lasstraal lasfouten en verkleint het de kans op ongevallen.Ontdek hoe de Max Photonics ook uw laswerk kan vereenvoudigen en boek vandaag nog een demo! Wij komen dan naar u toe om deze krachtpatser in actie te zien op uw eigen productiestukken. Demo aanvragen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page